Skoči na sadržaj

Video edukacija o stenicama u Beogradu-reportaža 01-2015

Sve o stenicama na jednom mestu u vidu video reportaža naših Klijenata u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji.

Video sekcija je namenjena kako Klijentima koji sumnjaju da imaju stenica tako i Klijentima koji i dalje imaju stenica nakon bezuspešnih tretmana prethodnih nedovoljno iskusnih službi.

Ujedno dole reportaža naših sugrađana u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima ilustruje pravi pristup odgovorne i efektivne ddd službe u 100% regulaciji krevetnih stenica.Veliki nedostatak ogromnog broja preostalih ddd službi u Beogradu i ostalim mestima u Srbiji je izuzetno površan odnos prema ovom izuzetno podmuklom i rezistentnom insektu koji pre ili kasnije dovodi i do velikih psihičkih smetnji stanara,porodica ili pak korisnika hotelsko i hostelskog smeštaja.Na izvršenje usled nedostatka pravih ddd majstora koji su odavno otišli trbuhom za kruhom u državama EU gde se plaća znanja,vreme i radni učinak angažuju preostale prinaučene i totalno nezainteresovane tehničke izvršioce i kvazi majstore.

Detaljan opis našeg autorskog članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents
  • Radni učinak je iz godinu u godinu sve slabiji a broj reklamacija koje dobijamo od Klijenata nakon poziva prethodnih angažovanih amaterskih i neodgovornih službi u rešavanju stenica gde je postulat angažovanja bila samo "najniža cena"je jako visok gotovo 50% poziva od svih poziva vezanih za stenice. 

  Kako bismo podigli svest o ovom izuzetno opasnom insektu odlučili smo se u saradnji sa našim foto i marketing i web timom na autorsku produkciju kraćih autorskih video zapisa koji autentično ilustruju momente naših ddd tehnologa i ujedno agoniju Klijenata zahvaćenim stenicama da je potrebno"naći samo neke jeftine majstore platiti što niže i to je to...".

  • Video dole prikazuje u ovoj reportaži pravilan pristup i vizuelni vodič pre svega tehničkih priprema,konsultacija i pregleda pred bilo kakvim tretmanom kod Klijenata zahvaćenim krevetnim stenicama, konkretno u Beogradu ali se može odnositi na bilo koji životni ili radni objekat u svim ostalim mestima u Srbiji.Sva prava autora priloga su zaštićena.

  Autorske reportaže naših iskusnih ddd tehnologa u otkrivanju i detekciji krevetnih stenica u stanovima i hostelim/hotelima.Možete videti gde se stenice obično kriju i indikatori stenica u vidu crnih flekica.Sva prava video snimka su zaštićena.Klijent zahvaćen stenicama u Beogradu 2020 e godine.

  youtube-video-thumbnail
  Postanite naš pretplatnik youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim objavama.

  Prevarena gospođa iz Beogradskog naselja Vračar nakon pozivanja klasičnih Internet DDD prevaranata koji se oglašavaju na Internetu kao "jeftini a dobri majstori za stenice".Gospođa je ostala bez 3500 dinara / 30 eura i nakon naših pregledanih video reportaža shvatila da je prevarena i pozvala nas da uradimo njen slučaj kako se tako lako ostaje bez novca od strane lakovernih Klijenata koji misle da se "dobar majstor za krevetne stenice nalazi za malo para okreneš telefone u oglasima dođu isprskaju i reše problem..."".

  Pored izgubljenih 30 eura /3500 dinara za svega par minuta "kompresorom sa milijardu čestica" gospođa je ostala narušenog zdravlja od ogromne kolićine nedokumentovanih,nesertifikovanih jakih insekticida tako da se morala iseliti iz stana ne zbog preostalih stenica već od količine otrova koji su joj kvazi "majstori" uneli.

  youtube-video-thumbnail
  Postanite naš pretplatnik youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim objavama.

  U početku prilikom traženja"najeftinijih službi" na Internetu gospođa ništa nije sumnjala da CENA KOD STENICA NIŠTA NE ZNAČI ako Vam u toj "najnižoj ceni" dolaze ljudi koje nikada niste videli u životu,bez ikakve prateće dokumentacije,bez sertifikata,bez ikakvog računa.

  Otrežnjenje je došlo sledećeg dana sa novim ujedima ali i smradom od toksina pesticida i insekticida i nekoliko nedelja nakon lažnog "jeftinog tretmana".

  Lažna DDD služba po ustaljenoj šemi odbija po reklamaciji bilo kakvu komunikaciju sa Klijentom i prekida razgovor ako vidi poziv sa poznatog broja i da vrati novac za dobro smišljenu Internet prevaru i Klijent shvata nakon par dana da se radi o klasičnoj Internet DDD prevari"jeftinih a dobrih majstora" i poziva nas da uradimo reportažu o ovoj vrsti jako teško dokazivih Internet prevara.Lažne DDD majstore smo pozvali sa drugog telefona koji oni ne znaju i možete videti reakciju"jeftinih a dobrih majstora". Autorske reportaže Beograd 2019 e godine.

  Dezinsekcija stenica u Beorgadu,Novom Sadu i Srbiji sa garancijom.Primena napredne TRL streč metode.
  Foto edukacija

  Dezinsekcija stenica u Beogradu-primena TRL metode kod kompleksnih kreveta,reportaža 01-2020

  Fotografije stenica radna praksa primene napredne specijalističke TRL PVC streč metode u 100% regulaciji stenica iz prvog dolaska u Beogradu,Novom Sadu,Srbiji i državama u okruženju. Cilj foto edukacije je podizanje svesti o stenicama u smislu izgleda,stecišta,lokacije i intenziteta ujeda najozbiljnijem pristupu njihove 100% regulacije. Na fotografijama dole klikom otvarate veću fotografiju za prikaz svih detalja.Administracija… Pročitaj više »Dezinsekcija stenica u Beogradu-primena TRL metode kod kompleksnih kreveta,reportaža 01-2020
  Zaštita od unosa stenica.Preventiva.Saveti i situacije iz radne prakse.Grad Beorgad.Grad Novi Sad.Srbija.
  Preventiva

  Preventiva u prenosu stenica

  Preventiva u smislu brige o torbama Preventiva i zaštita od unosa i pojave stenica u svom domu uključuje brigu o torbama,brigu o stvarima koje unosite u stanu i brigu o gostima koji Vam ulaze u stanu. Nedovoljno edukovane službe reći će Vam da stenice dobijate na odeći i slićne izmišljotine.Stenice NE DOBIJATE ODEĆOM druženjem,socijalnim kontaktima,proslavama,sastancima… Pročitaj više »Preventiva u prenosu stenica
  Dezinsekcija,deratizacija,tretmani,cene,preparati za stenice u Beogradu,Novom Sadu.
  Tretmani stenica

  Tretmani i regulacija stenica

  -Tretmani na bazi hemijskih odabranih sertifikovanih preparata Tretmani koje servis Stenice.net primenjuje u permanentnoj regulaciji krevetnih stenica su u najčešćem broju slučajeva kod jednostavnijih kreveta na bazi odabranih,selektovanih sertifikovanih insekticida i pesticida koje uz primenu ddd tehnologa vode ka drastičnom smanjenju stenica.Nažalost ma koliko slušali i čitalo o regulaciji stenica nijedan proizvođač insekticida i pesticida… Pročitaj više »Tretmani i regulacija stenica
  Kako se stenice prenose?Način prenosa stenica nakon putovanja,hotela,torbi,inventara.
  Prenos

  Prenos stenica u životnom i radnom objektu

  -Način unosa krevetnih stenica u klasičnim stanovima i kućama gde žive porodice i fizička lica Unos stenica(Cimex Lectularius .lat,bed bugs eng.,bettwanzen .de,punaises de lit .fr) kod klasičnih porodičnih domaćinstava,parova ili cimerskih zajednica je obično putem torbi nakon povratka sa putovanja bilo u drugom gradu,državi ili kontinentu.Stenica ulazi iz inficiranog kreveta nakon usisavanja krvi u torbi… Pročitaj više »Prenos stenica u životnom i radnom objektu
  Ujedi stenica autorske fotografije.Izgled ujeda.Gde stenice najčešće ujedaju.Saveti nakon ujeda.Klijenti u Beogradu i Novom Sadu i Srbiji od 2012 do 2020 e godine.
  Ujedi

  Ujedi stenica detaljan opis sa fotografijama

  -Izgled i opis ujeda stenica Ujed stenica se dosta razlikuje kod većine izujedanih Klijenata od ujeda buva,komaraca ili krpelja.Na mestu uboda često nikne alergijska reakcija,plik,osip ili neugodno reljefno dermatološko neuravnuće što se kasnije neretko i prvog dana po ujedu manifestuje jakim neopisivim svrabom,boli i osećajem opšte slabosti,deziorentisanosti i psihičke nelagodnosti. Glavni krivac za izraziti bol… Pročitaj više »Ujedi stenica detaljan opis sa fotografijama
  Stenice u Beogradu i Novom Sadu.Cena dezinsekcije deratizacije stenica.
  Dijagnostika

  Dijagnostika stenica u životnom i radnom objektu

  -Dijagnostika postojanja stenica na osnovu ujeda Ujed stenica se generalno razlikuje od ujeda ostalih insekata poput buva,komaraca,krpelja i sličnih manje rezistentnih i vidljivih insekata.U početku se ujedi dešavaju na stopalima i rukama,poput šaka,zglobova,stopala.Nakon par dana kad se period sitosti završi po generaciji,ujedi stenica se manifestiju sve više od stopala i šaka prema laktovima i butinama.Nakon… Pročitaj više »Dijagnostika stenica u životnom i radnom objektu
  Vrsta stenica u stanu i objektu.Kako prepoznati stenice.
  Pojava

  Dijagnostika i lokalizacija stenica u Vašem objektu

  Pojava stenica u radnoj praksi -Opšti opis izgleda stenica sa fotografijama Stenice se razlikuju od drugih insekata kako po obliku tela tako i po biološkim funkcijama.Većina insekata u domaćinstvu pokreće klasična hrana te ih je relativno lako rešiti standardizovanim sredstvima za regulaciju insekata.Krevetne stenice dosta podsećaju na vaši ali samo naizgled.Glava stenica je jako mala… Pročitaj više »Dijagnostika i lokalizacija stenica u Vašem objektu
  Pitanja u vezi dezinsekcije stenica u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini,Srbiji.
  Brzi kontakt

  Napišite Vaš problem i pošaljite fotografije i video zapise Vašeg problema

  Popunite formular dole i rado ćemo Vam pomoći. Sva pitanja Klijenata se obično pregledavaju svakog radnog dana od 10 do 21 sati,subotom i nedeljom od 10 do 18 sati. Administracija sajta Stenice.net © ™ Opciono možete nam pisati sa Vašeg email a na naš službeni email: komercijala@stenice.net
  Istorijat stenica.Stenice se u istoriji medicine i biološkim arhivama spominju još iz doba starih Egipćana.Svaki pokušaj da ih nadmudrite ili potcenite završava se konstatacijom nakon par dana da su uvek ispale pametnije od Vas.
  Istorijat

  Istorijat krevetnih stenica od nastanka do danas

  -Istorija stenica: Informacije o ovim dosadnim štetočinama Stenice su verovatno dobile svoje uobičajeno ime po navici da se hrane isključivo krvlju ljudima dok takozvani „domaćini“ spavaju u svojim krevetima. Stenice su se također nazivale ‘crvenim đavolima’, ‘mahagoni bubama’ ili pak ‘nevidljivim krevetnim krvopijama’ kod određenih naroda u istoriji počev od stanovnika Afrike preko stanovnika Bliskog… Pročitaj više »Istorijat krevetnih stenica od nastanka do danas
  Oznake:

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  css.php Call Now Button