Tretmani i regulacija stenica

Dezinsekcija,deratizacija,tretmani,cene,preparati za stenice u Beogradu,Novom Sadu.
Detaljan opis našeg autorskog članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  -Tretmani na bazi hemijskih odabranih sertifikovanih preparata

  Tretmani koje servis Stenice.net primenjuje u permanentnoj regulaciji krevetnih stenica su u najčešćem broju slučajeva kod jednostavnijih kreveta na bazi odabranih,selektovanih sertifikovanih insekticida i pesticida koje uz primenu ddd tehnologa vode ka drastičnom smanjenju stenica.Nažalost ma koliko slušali i čitalo o regulaciji stenica nijedan proizvođač insekticida i pesticida ne može garantovati ništa što se tiče učinka.

  Stoga je bitno reći da regulacija krevetnih stenica mora biti u kombinaciji sa ostalim ne invanzivnim metodama kako bi došli do 100% uginuća.Kod 100% uspešne dezinsekcije stenica se smatra 100% uginuće svih stenica ne delimična regulacija.Jedna stenica da zaostane u životu sa novom stenicom imamo novih ujeda.Sa novim ujedima i usisavanjem krvi imamo novu reprodukciju stenica.I tako u nedogled.

  Tretmani na bazi toplote i kalorifera bili su popularni pre 30 ak godina ali ddd službe polako odustaju od njih jer su jako skupi za izvođenjem i opet ništa ne garantuju što se tiče učinka.Princip ne napraviti toliku količinu toplote koja će ubiti stenice ali sa druge strane ne sme ostati oštećenje nameštaja,parketa i inventara.

  Na autorskim fotografijama dole Klijenata u Beogradu i Novom Sadu možete videti kako izgleda regulacija stenica na licu mesta.Klik na svaku od fotografija za prikaz u punoj veličini.

  U praksi dešavalo se da oštećenje od toplotnog tretmana bude toliko na inventaru da je isti neupotrebljiv nakon tretmana a sa druge strane tretman nije nikakva garancija da je sve 100% ili 50% završeno.

  -Tretmani na bazi vakumiranja

  Tretmani na bazi vakumiranja odnosno kompletnog oduzimanja kiseonika u krevetu nakon hemijskog tretmana postaju sve više traženi i popularni u Evropi zbog svog 100% učinka u krevetu,bez potrebe ponavljanja.

  Princip rada je da jednom ubrizgana sertifikovana hemija nakon specijalistićkog pvc strečovanja odnosno pvc specijalističkog umotavanja kreveta namenskim ddd pvc folijama izvlačimo sav kiseonik iz kreveta.

  Ceo princip se zasniva na prostoj biološkoj činjenici da stenica ma koliko bila otporna na insekticide koristi kiseonik za preživljavanje u krevetima.Nakon kompletnog oduzimanja kiseonika u vidu hemijskog tretmana i višesatnog ručnog milimetarskog detaljno pvc strečovanja kreveta u narednih nekoliko nedelja dolazi do kompletnog oduzimanja kiseonika u krevetu bez oštećenja kao u slučaju jakih insekticida ili toplotnog tretmana.

  Sa druge strane sa ustrečovanim krevetima Klijent najnormalnije spava u krevetu bez ijedno ujeda i bez potrebe izbacivanja bilo kakvih kreveta.

  Opcija vakumiranja odnosno poznatija kao PVC Streč metoda garantuje 100% uginuće stenica ako se primenjuje od strane profesionalaca sa iskustvom u strečovanju kreveta bez potrebe ponavaljanja.Kompletan nedostatak kiseonika u krevetu dovodi do kompletnog uginuća stenica u roku od par dana do par nedelja.

  Klijent nema potrebe napuštati životni objekat i istog dana najnormalnije se može boraviti i spavati u stanu.

  -Tretmani stenica na bazi insekticiodnih traka i insekticiodnog lepka

  Tretmani stenica na bazi insekticiodnih traka i insekticiodnog lepka su dopuna tretmanima vakumiranja kreveta i odnose se na spoljašni deo oko kreveta uključujući sva ostala nedostupna mesta u sobi gde stenice mogu biti osim kreveta.

  Princip regulacije krevetnih stenica na bazi insekticiodnih traka i insekticiodnog ddd lepka se zasniva na činjenici da svaka stenica nakon perioda završetka sitosti cirka 5 do 10 dana od prethodnog ujeda kreće prema krevetu i spavaču.Umesto da se tretman ponavlja nebrojeni broj puta stenica po postavljenoj ddd traci i ddd lepku u toku noći dok Klijent spava ulazi u insekticiodnog lepku i ostaje uginuta.

  Servis Stenice.net u radnoj praksi kombinuje metode hemijskog tretmana,vakumiranja odnosno PVC streč metoda i postavke insekticiodnih traka i insekticiodnog lepka.

  Ova kombinovana metoda koja se izvodi celog radnog dana po jednom jedinom krevetu i podrazumeva rad isključivo 100% iskusnih i odgovornih edukovanih sanitarnih inženjera u praksi daje 100% garancije na radni učinak o kompletnom prestanku ujeda.

  Učinak 1.
  Sve što je u krevetu nakon vakumiranja pvc streč metode ostaje uginuto u krevetu usled nedostatka kiseonika

  Učinak 2
  Sve što je van kreveta od stenica zaostalo nakon hemijskog tretmana ulazi u insekticiodnom lepku postavljenim na insekticiodnoj traci.

  Učinak 3

  Nema potrebe za iseljavanjem,nema potrebe za izbacivanjem ležajeva i kreveta i nema potrebe za pakovanjem i otvaranjem utičnica,lajsni,štokova vrata prozora i tako dalje.

  -Cenovnik usluga dezinsekcije stenica

  Cenovnik usluga regulacije stenica zasniva se na dva prosta učinka-ili je problem rešen i platili ste uspešno tretman ili problem nije rešen i dali ste novac bespotrebno.

  99% Klijenata u Srbiji zahvaćenim stenicama pretpostavlja da se stenice rade kao bubašvabe gde"kažem kvadraturu oni mi kažu cenu dođu isprskaju i rešen problem".

  Ne.Stenice se ne rešavaju tako.Stenice se NE REŠAVAJU PO "KVADRATURI" već po broju i vrsti kreveta i vremenu odnosno količini koje su tu u objektu.

  Zaključak o teškom uništavanju stenica se potvrđuje nakon par dana po tretmanu kada krenu novi ujedi opet.Klijent zove prethodnu službu koja je uradila tretman u brzom vremenskom roku obično to budu površni tretmani u trajanju od 10 ak minuta i pita"Izvinite ja i dalje imam ujeda možete doći da ponovite..."
  firma kaže u vidu socijalnog spinovanja"Pa rekli smo Vam da na stenice nema garancija možemo doći ali se svaki tretman naplaćuje...".

  Nakon 4-5 bezuspešna i ne tako jeftina tretmana čak i od strane ddd početnika se dolazi do bespotrebno datim od 100 ak do čak 500 eura u neuspelim tretmanima,izbačenim krevetima,pregledima kod državnih i privatnih dermatologa jer ujedi i dalje se pojavljuju,stenica i dalje grizu a skoro svaka upitana ddd firma odgovara "da na stenice niko ne daje garancije".

  U radnoj praksi zarad 100% uspešnosti i izdavanjem garantnog lista jedina dokazana radna praksa 100% regulacije stenica je kombinovana metoda Tretmana,Rolovanja(pvc strečovanja) i Lepka(ddd lepka i ddd trake) u daljem tekstu TRL PVC streč metoda.

  Sa ovom metodom smo postigli maksimalne rezultate iz prvog dolaska bez potrebe ponavljanja.

  Da bi tretman na pojavu stenica bio uspešan takav tretman se u praksi izvodi minimum 2 do 4 sata PO KREVETU i nije zavistan od kvadrature već od vrsta i broja kreveta.

  Dvosobni stanovi sa recimo 2 ili 3 kreveta se neretko TRL metodom izvode i puna tri radna dana za razliku od površnih kvazi majstora koji dođu za 10 minuta isprskaju uzmu od 50 do 100 eura za svoj 15-minutni rad i odu bez izdavanja bilo kakve garancije za dat novac.

  Stoga je bitno reći da se regulacija stenica poveri profesionalcima koji će prvo doći i videti o čemu se radi,uraditi besplatne konsultacije i besplatan pregled pa onda nakon sve rečenog pristupiti poslu.

  Firme koje odbijaju besplatan sanitarni pregled na šta su po Zakonu o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije dužni da urade o svom trošku je prvi znak neuspelog i površnog tretmana.

  Pitanja i odgovori Klijenata koji vode ka 100% uspešnom tretmanu na pojavu stenica

  Prvo i osnovno cena krevetnih stenica NE IDE PO KVADRATURI već po broju kreveta.Stenice nisu na parketu VEĆ U KREVETU,ispod lajsni,u utičnicama,štokovima vrata,štokovima prozora,ormanima i tako dalje.

  Bubašvabe se prskaju po kvadraturi.Stenice se rade PO KREVETU.

  Profesionalne službe za 100% regulaciju stenica po krevetu TRL metodom naplaćuju od 80 do 120 eura po krevetu sa izdavanjem garantnog lista i biološkim učinkom iz prvog dolaska.

  Manje iskusne službe će Vam tražiti od 30 do 100 eura za ceo stan ALI BEZ IKAKVE GARANCIJE.I ubediće Vas" da to mora da se ponavlja jedno 4-5 puta tako s tim što na svakom dolasku ništa ne garantujemo".

  Pitanje pismene garancije i procena znanja ddd tehnologa je jako bitna pre plaćanja bilo kome.

  U praksi dešavalo se da Klijenti daju i do 500 eura šarlatanima nakon 5-6 neuspešna tretmana u trajanju od svega 15 ak minuta svaki po cirka 70 do 100 eura.

  Cena regulacije stenica podrazumeva ili 100% učinak ili ste bespotrebno dali novac neodgovornim i nestručnim osobama i subjektima.

  Ne postoji.Nijedan proizvođač preparata ne daje nikakve garancije na efektivnost.Najveći problem stenica su larve i jajašca i novi ujedi koji dolaze nakon 5 do 10 dana podmuklo od dana zadnjeg tretmana.Klijenti više puta daju novac po 100 ak eura na neiskusne službe i kada stignu do 300 ili 400 eura datim u bezuspešnim tretmanima nas zovu da im pomognemo jer vide da smo im poslednja nada.

  Zavisi od slučaja.Dolazimo za veće projekte u državama EU kao sertifikovani podizvođači.Ako živite van Srbije i imate problema sa stenicama možete nam se obratiti iz odeljka"brzi kontakt" i dobićete odgovor u brzom vremenskom roku.

  Oznake:

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.