Skoči na sadržaj

Tretmani i regulacija stenica

Dezinsekcija,deratizacija,tretmani,cene,preparati za stenice u Beogradu,Novom Sadu.

-Tretmani na bazi hemijskih odabranih sertifikovanih preparata

Tretmani koje servis Stenice.net primenjuje u permanentnoj regulaciji krevetnih stenica su u najčešćem broju slučajeva kod jednostavnijih kreveta na bazi odabranih,selektovanih sertifikovanih insekticida i pesticida koje uz primenu ddd tehnologa vode ka drastičnom smanjenju stenica.Nažalost ma koliko slušali i čitalo o regulaciji stenica nijedan proizvođač insekticida i pesticida ne može garantovati ništa što se tiče učinka.

Stoga je bitno reći da regulacija krevetnih stenica mora biti u kombinaciji sa ostalim ne invanzivnim metodama kako bi došli do 100% uginuća.Kod 100% uspešne dezinsekcije stenica se smatra 100% uginuće svih stenica ne delimična regulacija.Jedna stenica da zaostane u životu sa novom stenicom imamo novih ujeda.Sa novim ujedima i usisavanjem krvi imamo novu reprodukciju stenica.I tako u nedogled.

Tretmani na bazi toplote i kalorifera bili su popularni pre 30 ak godina ali ddd službe polako odustaju od njih jer su jako skupi za izvođenjem i opet ništa ne garantuju što se tiče učinka.Princip ne napraviti toliku količinu toplote koja će ubiti stenice ali sa druge strane ne sme ostati oštećenje nameštaja,parketa i inventara.

Detaljan opis našeg autorskog članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  Na autorskim fotografijama dole Klijenata u Beogradu i Novom Sadu možete videti kako izgleda regulacija stenica na licu mesta.Klik na svaku od fotografija za prikaz u punoj veličini.

  U praksi dešavalo se da oštećenje od toplotnog tretmana bude toliko na inventaru da je isti neupotrebljiv nakon tretmana a sa druge strane tretman nije nikakva garancija da je sve 100% ili 50% završeno.

  -Tretmani na bazi vakumiranja

  Tretmani na bazi vakumiranja odnosno kompletnog oduzimanja kiseonika u krevetu nakon hemijskog tretmana postaju sve više traženi i popularni u Evropi zbog svog 100% učinka u krevetu,bez potrebe ponavljanja.

  Princip rada je da jednom ubrizgana sertifikovana hemija nakon specijalistićkog pvc strečovanja odnosno pvc specijalističkog umotavanja kreveta namenskim ddd pvc folijama izvlačimo sav kiseonik iz kreveta.

  Ceo princip se zasniva na prostoj biološkoj činjenici da stenica ma koliko bila otporna na insekticide koristi kiseonik za preživljavanje u krevetima.Nakon kompletnog oduzimanja kiseonika u vidu hemijskog tretmana i višesatnog ručnog milimetarskog detaljno pvc strečovanja kreveta u narednih nekoliko nedelja dolazi do kompletnog oduzimanja kiseonika u krevetu bez oštećenja kao u slučaju jakih insekticida ili toplotnog tretmana.

  Sa druge strane sa ustrečovanim krevetima Klijent najnormalnije spava u krevetu bez ijedno ujeda i bez potrebe izbacivanja bilo kakvih kreveta.

  Opcija vakumiranja odnosno poznatija kao PVC Streč metoda garantuje 100% uginuće stenica ako se primenjuje od strane profesionalaca sa iskustvom u strečovanju kreveta bez potrebe ponavaljanja.Kompletan nedostatak kiseonika u krevetu dovodi do kompletnog uginuća stenica u roku od par dana do par nedelja.

  Klijent nema potrebe napuštati životni objekat i istog dana najnormalnije se može boraviti i spavati u stanu.

  -Tretmani stenica na bazi insekticiodnih traka i insekticiodnog lepka

  Tretmani stenica na bazi insekticiodnih traka i insekticiodnog lepka su dopuna tretmanima vakumiranja kreveta i odnose se na spoljašni deo oko kreveta uključujući sva ostala nedostupna mesta u sobi gde stenice mogu biti osim kreveta.

  Princip regulacije krevetnih stenica na bazi insekticiodnih traka i insekticiodnog ddd lepka se zasniva na činjenici da svaka stenica nakon perioda završetka sitosti cirka 5 do 10 dana od prethodnog ujeda kreće prema krevetu i spavaču.Umesto da se tretman ponavlja nebrojeni broj puta stenica po postavljenoj ddd traci i ddd lepku u toku noći dok Klijent spava ulazi u insekticiodnog lepku i ostaje uginuta.

  Servis Stenice.net u radnoj praksi kombinuje metode hemijskog tretmana,vakumiranja odnosno PVC streč metoda i postavke insekticiodnih traka i insekticiodnog lepka.

  Ova kombinovana metoda koja se izvodi celog radnog dana po jednom jedinom krevetu i podrazumeva rad isključivo 100% iskusnih i odgovornih edukovanih sanitarnih inženjera u praksi daje 100% garancije na radni učinak o kompletnom prestanku ujeda.

  Učinak 1.
  Sve što je u krevetu nakon vakumiranja pvc streč metode ostaje uginuto u krevetu usled nedostatka kiseonika

  Učinak 2
  Sve što je van kreveta od stenica zaostalo nakon hemijskog tretmana ulazi u insekticiodnom lepku postavljenim na insekticiodnoj traci.

  Učinak 3

  Nema potrebe za iseljavanjem,nema potrebe za izbacivanjem ležajeva i kreveta i nema potrebe za pakovanjem i otvaranjem utičnica,lajsni,štokova vrata prozora i tako dalje.

  -Cenovnik usluga dezinsekcije stenica

  Cenovnik usluga regulacije stenica zasniva se na dva prosta učinka-ili je problem rešen i platili ste uspešno tretman ili problem nije rešen i dali ste novac bespotrebno.

  99% Klijenata u Srbiji zahvaćenim stenicama pretpostavlja da se stenice rade kao bubašvabe gde"kažem kvadraturu oni mi kažu cenu dođu isprskaju i rešen problem".

  Ne.Stenice se ne rešavaju tako.Stenice se NE REŠAVAJU PO "KVADRATURI" već po broju i vrsti kreveta i vremenu odnosno količini koje su tu u objektu.

  Zaključak o teškom uništavanju stenica se potvrđuje nakon par dana po tretmanu kada krenu novi ujedi opet.Klijent zove prethodnu službu koja je uradila tretman u brzom vremenskom roku obično to budu površni tretmani u trajanju od 10 ak minuta i pita"Izvinite ja i dalje imam ujeda možete doći da ponovite..."
  firma kaže u vidu socijalnog spinovanja"Pa rekli smo Vam da na stenice nema garancija možemo doći ali se svaki tretman naplaćuje...".

  Nakon 4-5 bezuspešna i ne tako jeftina tretmana čak i od strane ddd početnika se dolazi do bespotrebno datim od 100 ak do čak 500 eura u neuspelim tretmanima,izbačenim krevetima,pregledima kod državnih i privatnih dermatologa jer ujedi i dalje se pojavljuju,stenica i dalje grizu a skoro svaka upitana ddd firma odgovara "da na stenice niko ne daje garancije".

  U radnoj praksi zarad 100% uspešnosti i izdavanjem garantnog lista jedina dokazana radna praksa 100% regulacije stenica je kombinovana metoda Tretmana,Rolovanja(pvc strečovanja) i Lepka(ddd lepka i ddd trake) u daljem tekstu TRL PVC streč metoda.

  Sa ovom metodom smo postigli maksimalne rezultate iz prvog dolaska bez potrebe ponavljanja.

  Da bi tretman na pojavu stenica bio uspešan takav tretman se u praksi izvodi minimum 2 do 4 sata PO KREVETU i nije zavistan od kvadrature već od vrsta i broja kreveta.

  Dvosobni stanovi sa recimo 2 ili 3 kreveta se neretko TRL metodom izvode i puna tri radna dana za razliku od površnih kvazi majstora koji dođu za 10 minuta isprskaju uzmu od 50 do 100 eura za svoj 15-minutni rad i odu bez izdavanja bilo kakve garancije za dat novac.

  Stoga je bitno reći da se regulacija stenica poveri profesionalcima koji će prvo doći i videti o čemu se radi,uraditi besplatne konsultacije i besplatan pregled pa onda nakon sve rečenog pristupiti poslu.

  Firme koje odbijaju besplatan sanitarni pregled na šta su po Zakonu o Sanitarnom Nadzoru R.Srbije dužni da urade o svom trošku je prvi znak neuspelog i površnog tretmana.

  Pitanja i odgovori Klijenata koji vode ka 100% uspešnom tretmanu na pojavu stenica

  Prvo i osnovno cena krevetnih stenica NE IDE PO KVADRATURI već po broju kreveta.Stenice nisu na parketu VEĆ U KREVETU,ispod lajsni,u utičnicama,štokovima vrata,štokovima prozora,ormanima i tako dalje.

  Bubašvabe se prskaju po kvadraturi.Stenice se rade PO KREVETU.

  Profesionalne službe za 100% regulaciju stenica po krevetu TRL metodom naplaćuju od 80 do 120 eura po krevetu sa izdavanjem garantnog lista i biološkim učinkom iz prvog dolaska.

  Manje iskusne službe će Vam tražiti od 30 do 100 eura za ceo stan ALI BEZ IKAKVE GARANCIJE.I ubediće Vas" da to mora da se ponavlja jedno 4-5 puta tako s tim što na svakom dolasku ništa ne garantujemo".

  Pitanje pismene garancije i procena znanja ddd tehnologa je jako bitna pre plaćanja bilo kome.

  U praksi dešavalo se da Klijenti daju i do 500 eura šarlatanima nakon 5-6 neuspešna tretmana u trajanju od svega 15 ak minuta svaki po cirka 70 do 100 eura.

  Cena regulacije stenica podrazumeva ili 100% učinak ili ste bespotrebno dali novac neodgovornim i nestručnim osobama i subjektima.

  Ne postoji.Nijedan proizvođač preparata ne daje nikakve garancije na efektivnost.Najveći problem stenica su larve i jajašca i novi ujedi koji dolaze nakon 5 do 10 dana podmuklo od dana zadnjeg tretmana.Klijenti više puta daju novac po 100 ak eura na neiskusne službe i kada stignu do 300 ili 400 eura datim u bezuspešnim tretmanima nas zovu da im pomognemo jer vide da smo im poslednja nada.

  Zavisi od slučaja.Dolazimo za veće projekte u državama EU kao sertifikovani podizvođači.Ako živite van Srbije i imate problema sa stenicama možete nam se obratiti iz odeljka"brzi kontakt" i dobićete odgovor u brzom vremenskom roku.

  Autorske reportaže na licu mesta video zapisi Klijenata u Beogradu u 100% regulaciji krevetnih stenica kombinovanom TRL metodom koja se oslanja na 100% odsustvo kiseonika u krevetu nakon hemijskog tretmana i pvc strečovanja kreveta od strane edukovanih i iskusnih ddd tehnologa sa minimum 10+ godina radnog iskustva u svojoj branši..

  youtube-video-thumbnail
  Kombinovana TRL metoda u 100% regulaciji krevetnih stenica.Tretman+Rolovanje kreveta namenskim pvc streč folijama+insekticiodna traka i insekticiodni DDD Lepak.Autorske reportaže.
  Postanite naš pretplatnik youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim objavama.
  Sve o stenicama na jednom mestu u vidu video reportaža naših Klijenata u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji.
  Video edukacija

  Video edukacija o stenicama u Beogradu-reportaža 01-2015

  Video sekcija je namenjena kako Klijentima koji sumnjaju da imaju stenica tako i Klijentima koji i dalje imaju stenica nakon bezuspešnih tretmana prethodnih nedovoljno iskusnih službi. Ujedno dole reportaža naših sugrađana u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima ilustruje pravi pristup odgovorne i efektivne ddd službe u 100% regulaciji krevetnih stenica.Veliki nedostatak ogromnog broja preostalih ddd… Pročitaj više »Video edukacija o stenicama u Beogradu-reportaža 01-2015
  Dezinsekcija stenica u Beorgadu,Novom Sadu i Srbiji sa garancijom.Primena napredne TRL streč metode.
  Foto edukacija

  Dezinsekcija stenica u Beogradu-primena TRL metode kod kompleksnih kreveta,reportaža 01-2020

  Fotografije stenica radna praksa primene napredne specijalističke TRL PVC streč metode u 100% regulaciji stenica iz prvog dolaska u Beogradu,Novom Sadu,Srbiji i državama u okruženju. Cilj foto edukacije je podizanje svesti o stenicama u smislu izgleda,stecišta,lokacije i intenziteta ujeda najozbiljnijem pristupu njihove 100% regulacije. Na fotografijama dole klikom otvarate veću fotografiju za prikaz svih detalja.Administracija… Pročitaj više »Dezinsekcija stenica u Beogradu-primena TRL metode kod kompleksnih kreveta,reportaža 01-2020
  Zaštita od unosa stenica.Preventiva.Saveti i situacije iz radne prakse.Grad Beorgad.Grad Novi Sad.Srbija.
  Preventiva

  Preventiva u prenosu stenica

  Preventiva u smislu brige o torbama Preventiva i zaštita od unosa i pojave stenica u svom domu uključuje brigu o torbama,brigu o stvarima koje unosite u stanu i brigu o gostima koji Vam ulaze u stanu. Nedovoljno edukovane službe reći će Vam da stenice dobijate na odeći i slićne izmišljotine.Stenice NE DOBIJATE ODEĆOM druženjem,socijalnim kontaktima,proslavama,sastancima… Pročitaj više »Preventiva u prenosu stenica
  Kako se stenice prenose?Način prenosa stenica nakon putovanja,hotela,torbi,inventara.
  Prenos

  Prenos stenica u životnom i radnom objektu

  -Način unosa krevetnih stenica u klasičnim stanovima i kućama gde žive porodice i fizička lica Unos stenica(Cimex Lectularius .lat,bed bugs eng.,bettwanzen .de,punaises de lit .fr) kod klasičnih porodičnih domaćinstava,parova ili cimerskih zajednica je obično putem torbi nakon povratka sa putovanja bilo u drugom gradu,državi ili kontinentu.Stenica ulazi iz inficiranog kreveta nakon usisavanja krvi u torbi… Pročitaj više »Prenos stenica u životnom i radnom objektu
  Ujedi stenica autorske fotografije.Izgled ujeda.Gde stenice najčešće ujedaju.Saveti nakon ujeda.Klijenti u Beogradu i Novom Sadu i Srbiji od 2012 do 2020 e godine.
  Ujedi

  Ujedi stenica detaljan opis sa fotografijama

  -Izgled i opis ujeda stenica Ujed stenica se dosta razlikuje kod većine izujedanih Klijenata od ujeda buva,komaraca ili krpelja.Na mestu uboda često nikne alergijska reakcija,plik,osip ili neugodno reljefno dermatološko neuravnuće što se kasnije neretko i prvog dana po ujedu manifestuje jakim neopisivim svrabom,boli i osećajem opšte slabosti,deziorentisanosti i psihičke nelagodnosti. Glavni krivac za izraziti bol… Pročitaj više »Ujedi stenica detaljan opis sa fotografijama
  Stenice u Beogradu i Novom Sadu.Cena dezinsekcije deratizacije stenica.
  Dijagnostika

  Dijagnostika stenica u životnom i radnom objektu

  -Dijagnostika postojanja stenica na osnovu ujeda Ujed stenica se generalno razlikuje od ujeda ostalih insekata poput buva,komaraca,krpelja i sličnih manje rezistentnih i vidljivih insekata.U početku se ujedi dešavaju na stopalima i rukama,poput šaka,zglobova,stopala.Nakon par dana kad se period sitosti završi po generaciji,ujedi stenica se manifestiju sve više od stopala i šaka prema laktovima i butinama.Nakon… Pročitaj više »Dijagnostika stenica u životnom i radnom objektu
  Vrsta stenica u stanu i objektu.Kako prepoznati stenice.
  Pojava

  Dijagnostika i lokalizacija stenica u Vašem objektu

  Pojava stenica u radnoj praksi -Opšti opis izgleda stenica sa fotografijama Stenice se razlikuju od drugih insekata kako po obliku tela tako i po biološkim funkcijama.Većina insekata u domaćinstvu pokreće klasična hrana te ih je relativno lako rešiti standardizovanim sredstvima za regulaciju insekata.Krevetne stenice dosta podsećaju na vaši ali samo naizgled.Glava stenica je jako mala… Pročitaj više »Dijagnostika i lokalizacija stenica u Vašem objektu
  Pitanja u vezi dezinsekcije stenica u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini,Srbiji.
  Brzi kontakt

  Napišite Vaš problem i pošaljite fotografije i video zapise Vašeg problema

  Popunite formular dole i rado ćemo Vam pomoći. Sva pitanja Klijenata se obično pregledavaju svakog radnog dana od 10 do 21 sati,subotom i nedeljom od 10 do 18 sati. Administracija sajta Stenice.net © ™ Opciono možete nam pisati sa Vašeg email a na naš službeni email: komercijala@stenice.net
  Istorijat stenica.Stenice se u istoriji medicine i biološkim arhivama spominju još iz doba starih Egipćana.Svaki pokušaj da ih nadmudrite ili potcenite završava se konstatacijom nakon par dana da su uvek ispale pametnije od Vas.
  Istorijat

  Istorijat krevetnih stenica od nastanka do danas

  -Istorija stenica: Informacije o ovim dosadnim štetočinama Stenice su verovatno dobile svoje uobičajeno ime po navici da se hrane isključivo krvlju ljudima dok takozvani „domaćini“ spavaju u svojim krevetima. Stenice su se također nazivale ‘crvenim đavolima’, ‘mahagoni bubama’ ili pak ‘nevidljivim krevetnim krvopijama’ kod određenih naroda u istoriji počev od stanovnika Afrike preko stanovnika Bliskog… Pročitaj više »Istorijat krevetnih stenica od nastanka do danas
  Oznake:

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  css.php Call Now Button