Skoči na sadržaj

Preventiva u prenosu stenica

Zaštita od unosa stenica.Preventiva.Saveti i situacije iz radne prakse.Grad Beorgad.Grad Novi Sad.Srbija.

Preventiva u smislu brige o torbama

Preventiva i zaštita od unosa i pojave stenica u svom domu uključuje brigu o torbama,brigu o stvarima koje unosite u stanu i brigu o gostima koji Vam ulaze u stanu.

Nedovoljno edukovane službe reći će Vam da stenice dobijate na odeći i slićne izmišljotine.Stenice NE DOBIJATE ODEĆOM druženjem,socijalnim kontaktima,proslavama,sastancima i slično.

Stenica se u 80% slučajeva prenosi torbama tako da je potrebno izuzetno razmišljati gde su Vam torbe bile pre nego ste ih uneli u svom domu.

Ako već imate stenica u stanu preduzeti korake da ne biste nesvesno širili stenice Vašim prijateljima,rođacima torbama tako što ćete češće održavati higijenu torbi sa kojima putujete.

Detaljan opis našeg autorskog članka po sekcijama
  Add a header to begin generating the table of contents

  Radna praksa regulacije u stanovima,hotelima i hostelima zahvaćenim krevetnim stenicama.Autorske reportaže.

  Preventiva u smislu zaštite od komšija i angažovanjem lažnih ddd službi i kvazi"majstora"

  Prenos stenica iz stanova u susedne stanove je redak ali ne i nemoguć.Glavni krivac prenosa stenica iz susednih stanova je angažovanje lažnih i neiskusnih "službi" koji koriste KOMPRESOR u radu umesto standardnih prskalica.Korišćenje kompresora u životnom objektu koje je zabranjeno u većini država EU se u Srbiji sprovodi od strane lica i subjekata bez ikakve krivične i materijalne odgovornosti.Primenom kompresora izlazi izuzetno otrovna para tačnije nano čestice insekticida i teraju stenice iz jednog stana u drugom putem obično to bude elektroinstalacija i kanala u zidovima između stanova od inficiranog do neinficiranog stana.

  Svako ko Vam kaže da radi KOMPRESOROM samu tražite licence za rad da vidite koji ćete odgovor dobiti.Zašto spominjemo više puta KOMPRESOR?Zato što se radi o uređajaju koji je namenjen isključivo za spoljašne ne životne uslove poput useva,podruma,tavana ali ne i životnog prostora.Uz to toksična para puna pesticida od strane ne edukovanog radnog osoblja i vlasnika"firmi" koji nisu nikakvi ddd tehnolozi a koju izbacuje kompresor se nedeljama zadržava na zidu ne edukovanih Klijenata koji udišući sve to u toku spavanja naročito u toku zimskih meseci kada je soba zatvorena kompaktna,i koji u sve veruju kao malo dete.Prevarantska ddd firma koja Vam uradi"tretman" kompresorom jer je to posao od par minuta a naplaćuje se kao da je neko radio ceo radni dan,u 100% slučajeva ne daje nikakve garancije na svoj "rad" niti ih više ikada vidite u životu.

  Dalja preventiva što se tiče putovanja jeste korišćenje namenskih pvc džakova za odlaganje garderobe umesto u ormane i strečovanje putnih torbi pre nego ih unesete u sobi gde poslovno ili privatno obitavate.

  Pitanja i odgovori naših Klijenata u trajnoj preventivi od prenosa i širenja stenica

  Nebitno šta poneli bitno je da je to dobro zaštićeno u pvc kesama ili pvc folijama.

  Da naravno.Stenica nije zarazna bolest i prenosi se u ogromnom broju slučajeva torbama.Možete se družiti nesmetano,ići u poseti prijatelju i pozivati prijatelja kod Vas.Uslov je da pazite šta radite sa torbama ili da jednostavno izbegavate odlazak u takvim objektima sa bilo kakvim rančevima ili torbama na sebi.I obrnuto.Zamoliti prijatelja da ne dolazi sa nikakvim rančevima na sebi pre nego uđe u Vašem objektu.

  U radnoj praksi dosta retko ali postoje sporadični slučajevi.Zato je potrebno strečovati sve kofere i torbe pre nego ih stavite u svom automobilu.

  Ako je stenica već u automobilu jedino tehničko rešenje je izvući sva sedišta i inventar van automobila,isprskati namenskom hemijom i vakumirati odnosno strečovati specijalističkim streč folijama čime na taj način oduzimate sav kiseonik unutra.

  Za detaljnu pomoć videti naš formular gore"brzi kontakt" i rado ćemo Vam pomoći gde god se nalazili.

  Prikaz učinka naših radnih timova i naših sanitarnih inženjera u 100% regulaciji krevetnih stenica.Klijent Novi Beograd 2015 e godine.Autorske reportaže na licu mesta naših sugrađana.

  Sve o stenicama na jednom mestu u vidu video reportaža naših Klijenata u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji.
  Dezinsekcija stenice u Beogradu,Novom Sadu i Srbiji.Prikaz nasih ddd inženjera u 100% regulaciji krevetnih stenica.Autorske reportaže.
  Postanite naš pretplatnik youtube kanala i ostanite u kontaktu sa najnovijim objavama.
  Sve o stenicama na jednom mestu u vidu video reportaža naših Klijenata u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima u Srbiji.
  Video edukacija

  Video edukacija o stenicama u Beogradu-reportaža 01-2015

  Video sekcija je namenjena kako Klijentima koji sumnjaju da imaju stenica tako i Klijentima koji i dalje imaju stenica nakon bezuspešnih tretmana prethodnih nedovoljno iskusnih službi. Ujedno dole reportaža naših sugrađana u Beogradu,Novom Sadu i ostalim mestima ilustruje pravi pristup odgovorne i efektivne ddd službe u 100% regulaciji krevetnih stenica.Veliki nedostatak ogromnog broja preostalih ddd… Pročitaj više »Video edukacija o stenicama u Beogradu-reportaža 01-2015
  Dezinsekcija stenica u Beorgadu,Novom Sadu i Srbiji sa garancijom.Primena napredne TRL streč metode.
  Foto edukacija

  Dezinsekcija stenica u Beogradu-primena TRL metode kod kompleksnih kreveta,reportaža 01-2020

  Fotografije stenica radna praksa primene napredne specijalističke TRL PVC streč metode u 100% regulaciji stenica iz prvog dolaska u Beogradu,Novom Sadu,Srbiji i državama u okruženju. Cilj foto edukacije je podizanje svesti o stenicama u smislu izgleda,stecišta,lokacije i intenziteta ujeda najozbiljnijem pristupu njihove 100% regulacije. Na fotografijama dole klikom otvarate veću fotografiju za prikaz svih detalja.Administracija… Pročitaj više »Dezinsekcija stenica u Beogradu-primena TRL metode kod kompleksnih kreveta,reportaža 01-2020
  Dezinsekcija,deratizacija,tretmani,cene,preparati za stenice u Beogradu,Novom Sadu.
  Tretmani stenica

  Tretmani i regulacija stenica

  -Tretmani na bazi hemijskih odabranih sertifikovanih preparata Tretmani koje servis Stenice.net primenjuje u permanentnoj regulaciji krevetnih stenica su u najčešćem broju slučajeva kod jednostavnijih kreveta na bazi odabranih,selektovanih sertifikovanih insekticida i pesticida koje uz primenu ddd tehnologa vode ka drastičnom smanjenju stenica.Nažalost ma koliko slušali i čitalo o regulaciji stenica nijedan proizvođač insekticida i pesticida… Pročitaj više »Tretmani i regulacija stenica
  Kako se stenice prenose?Način prenosa stenica nakon putovanja,hotela,torbi,inventara.
  Prenos

  Prenos stenica u životnom i radnom objektu

  -Način unosa krevetnih stenica u klasičnim stanovima i kućama gde žive porodice i fizička lica Unos stenica(Cimex Lectularius .lat,bed bugs eng.,bettwanzen .de,punaises de lit .fr) kod klasičnih porodičnih domaćinstava,parova ili cimerskih zajednica je obično putem torbi nakon povratka sa putovanja bilo u drugom gradu,državi ili kontinentu.Stenica ulazi iz inficiranog kreveta nakon usisavanja krvi u torbi… Pročitaj više »Prenos stenica u životnom i radnom objektu
  Ujedi stenica autorske fotografije.Izgled ujeda.Gde stenice najčešće ujedaju.Saveti nakon ujeda.Klijenti u Beogradu i Novom Sadu i Srbiji od 2012 do 2020 e godine.
  Ujedi

  Ujedi stenica detaljan opis sa fotografijama

  -Izgled i opis ujeda stenica Ujed stenica se dosta razlikuje kod većine izujedanih Klijenata od ujeda buva,komaraca ili krpelja.Na mestu uboda često nikne alergijska reakcija,plik,osip ili neugodno reljefno dermatološko neuravnuće što se kasnije neretko i prvog dana po ujedu manifestuje jakim neopisivim svrabom,boli i osećajem opšte slabosti,deziorentisanosti i psihičke nelagodnosti. Glavni krivac za izraziti bol… Pročitaj više »Ujedi stenica detaljan opis sa fotografijama
  Stenice u Beogradu i Novom Sadu.Cena dezinsekcije deratizacije stenica.
  Dijagnostika

  Dijagnostika stenica u životnom i radnom objektu

  -Dijagnostika postojanja stenica na osnovu ujeda Ujed stenica se generalno razlikuje od ujeda ostalih insekata poput buva,komaraca,krpelja i sličnih manje rezistentnih i vidljivih insekata.U početku se ujedi dešavaju na stopalima i rukama,poput šaka,zglobova,stopala.Nakon par dana kad se period sitosti završi po generaciji,ujedi stenica se manifestiju sve više od stopala i šaka prema laktovima i butinama.Nakon… Pročitaj više »Dijagnostika stenica u životnom i radnom objektu
  Vrsta stenica u stanu i objektu.Kako prepoznati stenice.
  Pojava

  Dijagnostika i lokalizacija stenica u Vašem objektu

  Pojava stenica u radnoj praksi -Opšti opis izgleda stenica sa fotografijama Stenice se razlikuju od drugih insekata kako po obliku tela tako i po biološkim funkcijama.Većina insekata u domaćinstvu pokreće klasična hrana te ih je relativno lako rešiti standardizovanim sredstvima za regulaciju insekata.Krevetne stenice dosta podsećaju na vaši ali samo naizgled.Glava stenica je jako mala… Pročitaj više »Dijagnostika i lokalizacija stenica u Vašem objektu
  Pitanja u vezi dezinsekcije stenica u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini,Srbiji.
  Brzi kontakt

  Napišite Vaš problem i pošaljite fotografije i video zapise Vašeg problema

  Popunite formular dole i rado ćemo Vam pomoći. Sva pitanja Klijenata se obično pregledavaju svakog radnog dana od 10 do 21 sati,subotom i nedeljom od 10 do 18 sati. Administracija sajta Stenice.net © ™ Opciono možete nam pisati sa Vašeg email a na naš službeni email: komercijala@stenice.net
  Istorijat stenica.Stenice se u istoriji medicine i biološkim arhivama spominju još iz doba starih Egipćana.Svaki pokušaj da ih nadmudrite ili potcenite završava se konstatacijom nakon par dana da su uvek ispale pametnije od Vas.
  Istorijat

  Istorijat krevetnih stenica od nastanka do danas

  -Istorija stenica: Informacije o ovim dosadnim štetočinama Stenice su verovatno dobile svoje uobičajeno ime po navici da se hrane isključivo krvlju ljudima dok takozvani „domaćini“ spavaju u svojim krevetima. Stenice su se također nazivale ‘crvenim đavolima’, ‘mahagoni bubama’ ili pak ‘nevidljivim krevetnim krvopijama’ kod određenih naroda u istoriji počev od stanovnika Afrike preko stanovnika Bliskog… Pročitaj više »Istorijat krevetnih stenica od nastanka do danas
  Oznake:

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  css.php Call Now Button